Aanbod

Sinds 1998 promoten we het aanbod op toplocaties. De promotie, marketing en communicatie organiseren we met een expert-team, deze experts zijn actief met nieuwbouw en herontwikkeling. Het betreft aanbod in Florida – Spanje – het Caraibisch gebied, Oostenrijk en Zwitserland. Een indruk van het te koop en te huur aanbod vind je op deze pagina’s, via de pandenlijst en via de nieuwsbrief per mail. Stuur ons een bericht via het contactformulier en we zullen een start maken met je te informeren over de mogelijkheden.

Wonen aan de piste in Oostenrijk

Sint Maarten, Sint Eustatius, Saba, Sint Barths wonen op een toplocatie in het Caraibisch gebied

Nieuwbouw ontwikkelingen en herontwikkeling op caraibische toplocaties. In de brochure vind je specifieke informatie over de kavels, de nieuwbouw en herontwikkelingen.

Spanje Marbella villa met 5 slaapkamers

Villa met 5 slaapkamers – Marbella golden Mile
Designvilla op een toplocatie in het ultraprime gebied van de Golden Mile. Op slechts een paar minuten lopen van het strand en het wereldberoemde Puente Romano Resort Hotel. Bezichtiging ter plaatse plannen we graag en vrijblijvend in. Heeft u de nieuwste brochures al in huis? De algemene brochure en specifieke informatie van deze villa sturen we graag per mail of per post toe.

In de informatie map vind je regio informatie, plattegronden aanvullende fotos en calculaties over de bijkomende kosten. Belasting, verzekering, service kosten en andere kosten voor de woning specifiek. Mail ons of zodra je de informatie heeft ontvangen kunnen we uiteraard een belafspraak of bezichtiging ter plaatse inplannen. In Florida – Spanje – het Caraibisch gebied of Oostenrijk.

Villa met 4 slaapkamers te koop Málaga, Benahavís
4 Slaapkamers | 4 Badkamers | 669 vierkante meter | 2650 vierkante meter

Brochure, prijslijst, plattegronden, aanvullende fotos, informatie map per mail of per post? We kijken uit naar je reactie per mail of schroom niet om ons te bellen. Ben je binnenkort ter plaatse dan plannen we graag tijd voor uw vertrek in of we plannen een bezichtiging ter plaatse in. We kijken uit naar je reactie.

Miami Beach Florida Penthouse met 5 Slaapkamers en 5 badkamers en-suite.

Op een toplocatie aan het strand. Een nieuwbouw ontwikkeling, recent opgeleverd aan het iconische Miami Beach. Ben je in de gelegenheid om te komen kijken? Graag plannen we een bezichtiging of afspraak op locatie in.


Te huur of te koop.
Appartementen huizen en villas op toplocaties in Marbella, Malaga, Miami, Orlando en directe omgeving.

Wonen aan de skipiste? Aanbod in Salzburgerland en Tirol- Oostenrijk. Kanton Graubünden, Oost-Zwitserland , Klosters-Serneus, Davos-Platz en Davos-Dorf aan de rivier de Landwasser.
Alle aanbiedingen zijn te huur en of te koop. Indien je een periode proef wilt wonen voordat je aankoopt horen we het graag en informeren je over de mogelijkheden.

In de informatie map vind je regio informatie, plattegronden aanvullende fotos en calculaties over de bijkomende kosten. Belasting, verzekering, service kosten en andere kosten voor de woning specifiek. Mail ons of zodra je de informatie hebt ontvangen kunnen we uiteraard een belafspraak of bezichtiging ter plaatse inplannen. In Florida – Spanje – het Caraibisch gebied, Oostenrijk of Zwitserland.

Wil je een (bel)afspraak inplannen of brochures ontvangen per mail en of per post? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande formulier.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.