Software

Software de belofte van een nieuw hulpsysteem.
Een goede vastgoed communicatie begint met de juiste teksten, beelden en wijze van informatie deling. Een brochure, de juiste website, email, telefonische bereikbaarheid en ondersteuning. Alle details moeten juist op elkaar worden afgestemd. Er is maar 1 moment voor een eerste indruk. De juiste communicatie op het juiste moment maakt het verschil. Hiervoor mogen de processen georganiseerd worden voordat je kunt automatiseren.
Stap voor stap op weg naar de juiste inzet van software, communicatie en verkoopplanning.

Software oplossingen, de juiste keuze en integratie tussen diverse platformen maakt het verschil.

CRM, CMS, Marketing en verkoop automatisering. Vastgoed software is bedrijfssoftware die je op verschillende afdelingen in je bedrijf kunt inzetten. En een van de knappe eigenschappen van de software is dat het op elk toestel kan draaien. Of je het pakket gebruikt op kantoor, thuis of onderweg, op laptop, desktop, iPad of iPhone, tablet, Apple, Android of Microsoft machines, in een Windows of in een web client … het kan eenvoudig en effectief. De software is standaard hierop voorzien, zodat je overal kan werken en dus steeds productief kan zijn.

project website Aanbod Vastgoed
De project website is gereed en de campagne kan starten.

De website van het project, de makelaars, tevreden klanten, prospect klanten, investeerders en toekomstige bewoners staan centraal in de media campagne. Hier moet een duidelijke keuze gemaakt worden over de boodschap, de teksten, beelden en planning. Een keuze om te mailen, beurzen te plannen, te adverteren, in Google, Bing, Yahoo e.a. grote zoek websites waar je gezien wilt worden. Kortom de software moet het werk doen ter ondersteuning van de medewerkers.

De mailinglijst is gereed, de eerste serie berichten staan klaar voor verzending. Een uitnodiging per mail en post richting de genodigden.

De juiste software en social media kanalen zijn gekozen, het moment om de campagne te starten. Wie doet Wat? Wie neemt de telefoon op, beantwoord de mail/ social media berichten en wie zorgt er voor een hapje, drankje ter plaatse bij het project?

Beursbezoek
Bezoek ter plaatse
Een succesvolle project promotie en oplevering. Wie neemt de regie? Wie doet wat?

Het verkoop team voor de beurs en ter plaatse bij het project staat klaar voor de ontvangst, de introductie en voortgang communicatie.

Een eenduidige boodschap met de juiste timing maakt het traject succesvol.

Graag informeren we je over de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking.

Het aanbod op deze site is te koop. Zoek je een nieuwbouw of renovatie woning in Nederland? Wil je een project aankopen, ontwikkelen of verkopen? Neem vrijblijvend contact op. Indien je binnenkort of zelfs al eerder volgende week in het buitenland bent kunnen we je ter plaatse informeren, het aanbod laten zien en je informeren over de mogelijkheden. Tussen kijken en kopen is het mogelijk om binnen een week eigenaar te zijn van een Penthouse, appartement, villa of Townhouse in de VS, in Spanje, Oostenrijk of het Caraibische gebied.

Heb je iets gezien op onze site wat je aandacht heeft? Stuur een bericht met je telefoonnummer en we nemen binnen 2 werkdagen contact op voor een kennismaking.


  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.

  AanbodVastgoed team:

  Meer dan 20 jaar ervaring in vastgoedmarketing, verhuur en verkoop.
  Prettige samenwerking die leidt tot de meest effectieve uitwerking
  Gedreven door het resultaat voor de opdrachtgever
  Compact kernteam met goede mensen
  De beste specialisten in het netwerk voor elke discipline
  Snel kunnen schakelen voor extreme flexibiliteit
  Structuur in planning en financiën

  TMS CRM ERP