Contact

Voor een kennismaking in Nederland of in het buitenland, neem vrijblijvend contact op via het formulier. We kunnen een afspraak inplannen om te bellen. Graag sturen we ons portfolio toe ter inspiratie. Of we spreken af op een projectlocatie ter inspiratie en kennismaking. Aanmelden voor onze nieuwsbrief, dat kan ook via het onderstaande formulier. Graag houden we je op de hoogte van onze diensten, ontwikkelingen en projecten.

Sinds 1998 zijn we in Nederland en in het buitenland actief. Het NL team staat voor je klaar in Nederland en ter plaatse in het buitenland. Gericht op professionals, panden en projecten. Wij richten ons op de promotie ter ondersteuning van professionals.

Heb je iets gezien op onze site wat je aandacht heeft? Heb je een tevreden klant of opdrachtgever gesproken? Stuur een bericht met je telefoonnummer en we nemen binnen 2 werkdagen contact op voor een kennismaking.

Lokale expertise o.a. in Spanje, Oostenrijk, de Verenigde Staten en het Caraïbische gebied.

Lopende ontwikkelingen in de bijzondere gemeente: Bonaire, Sint Eustatius en Saba. De eilanden Aruba, Curacao en Sint Maarten. In Zwitserland, Portugal, Florida, Kaap Verdie, Malta en Duitsland hebben we recent opgeleverde projecten en sleutelklaar aanbod in het portfolio. Heb je zelf een project, grondstuk of plan met een uitdaging? We horen het graag en kijken uit naar een kennismaking.

Op deze pagina’s vind je ons diensten aanbod. Voor de pandenlijst, projectenlijst en grondstukkenlijst kijken we uit naar je bericht per mail of via het formulier. Het actuele aanbod staat namelijk niet op deze website geplaatst, dit vind je wel terug op de commerciele website gericht op ontwikkeling, verkoop en verhuur exploitatie.

Stuur een bericht met je telefoonnummer en we nemen binnen 2 werkdagen contact op voor een kennismaking.


  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Hart.

  Wat we doen met ons team van experts:
  Ontwikkeling, bouw, communicatie, marketing, verkoop, verhuur en (vve) beheer.
  Dat is veel en dat doen we dan ook niet alleen, dat doen we met een professioneel team.
  Wat we vooral doen? Aandacht geven zodat de ontwikkeling vlekkeloos verloopt.
  Jouw project, jouw team staat centraal en wij helpen waar het nodig is.
  Een team van lokale experts, met internationale ervaring en actief sinds 1998.
  Samenwerking is hierbij de sleutel tot succes.

  Heb je een project of zoek je een project? Heb je werk of zoek je werk? Neem gerust contact op met ons NL team.

  Projectmanagement en tijdsmanagement
  Bij nieuwe projecten zijn we bij voorkeur zo vroeg mogelijk bij de masterplanning betrokken.
  Voor nieuwe locaties en herontwikkelingsmogelijkheden hebben we een pandenlijst en grondstukkenlijst beschikbaar. Deze lijst vullen we uiteraard graag aan met nieuwe grondstukken en voorstellen.
  Voor een kennismaking in Nederland of in het buitenland, neem vrijblijvend contact op via het formulier.

  Oostenrijk, Zwitserland, Portugal, Spanje, Florida, Kaap Verdie, Malta en Duitsland.
  Caraibische eilanden, Bijzondere gemeente: Bonaire, Sint Eustatius en Saba. Aruba, Curacao en Sint Maarten. Heb je zelf een project, grondstuk of plan met een uitdaging? We horen het graag en kijken uit naar een kennismaking.

  Sinds 1998 zijn we in Nederland en in het buitenland actief. Lokale expertise o.a. in Spanje, Oostenrijk, de Verenigde Staten en het Caraïbische gebied. Het NL team staat voor je klaar in Nederland en ter plaatse in het buitenland. Gericht op professionals, panden en projecten. Wij richten ons op de promotie ter ondersteuning van professionals.


   Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Kopje.